Ο πρωθυπουργός με βάση τον σχεδιασμό που έχουν κάνει οι συνεργάτες του, αναμένεται να επισκεφθεί το νοσοκομείο Σαντορίνης για να δει από κοντά τις παρεχόμενες υπηρεσίες που θα μπορούν να λάβουν οι τουρίστες που θα έρθουν στη χώρα μας, εάν παραστεί ανάγκη.

Τα μέτρα στο Νοσοκομείο Σαντορίνης

Γι αυτό και όλα τα στελέχη του νοσοκομείου Σαντορίνης είναι εδώ και μέρες σε κόκκινο συναγερμό, καθώς η επίσκεψη Μητσοτάκη έχει πολύ μεγάλη σημασία για τις χώρες που μας παρακολουθούν και πρόκειται να δώσουν το πράσινο φως στους πολίτες τους για να μας επισκεφθούν.

Το νοσοκομείο Σαντορίνης είναι ένα από τα βασικά νοσηλευτικά ιδρύματα που θα κληθούν να περιθάλψουν τα πιθανά περιστατικά με κορονοϊό, ενώ εάν οι υποδομές του δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, οι ασθενείς θα μπορούν να μεταφερθούν στην Αθήνα με εναέρια μέσα.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Σαντορίνης Βασίλης Μαλαματένιος, ανέλαβε τη θητεία του εν μέσω καραντίνας. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: “Το βάπτισμα του πυρός για τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σαντορίνης”

Πάντως το νησί είναι επί ποδός τόσο για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό το ερχόμενο Σάββατο, όσο και τους τουρίστες λίγα 24ωρα μετά την άφιξη Μητσοτάκη.

healthreport.gr

loading...