Προπονητής στα τμήματα υποδομών της Ελλάς ο Κώστας Συριανός

Μετά τους Μιχάλη Λυγνό, Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο που θα ηγούνται από φέτος των ακαδημιών της Ελλάς, ο πολύπειρος τερματοφύλακας και προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Συριανός έρχεται να προστεθεί στο «τιμ» του Συριανού σωματείου που μπαίνει δυναμικά και στις μικρές ηλικίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου αναφέρει:

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών της ομάδας μας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Συριανό.

Ο Κώστας Συριανός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τα γήπεδα των Κυκλάδων τα τελευταία 20 χρόνια. Από το 1994 και για μια ολόκληρη δεκαετία αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Σύρου. Την περίοδο 2004-05 φόρεσε την φανέλα της Syros FC στην Δ Εθνική. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Ελλάς Σύρου στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής την περίοδο 2007-08. Από το 2008 μέχρι και το 2011, ο Κώστας Συριανός τιμούσε την φανέλα της ιστορικής Άνω Σύρου, με την οποία είχε παρουσία και στην Δ Εθνική (2010-11). Την τριετία 2011-14 φόρεσε την φανέλα του Αίαντα Σύρου, ενώ από το 2014 μέχρι το 2019 τίμησε την φανέλα του Α.Ο Σύρου με την οποία υπήρξε και αρχηγός της ομάδας. Την περσινή σεζόν πήρε μεταγραφή στην ομάδα μας την Ελλάς Σύρου, ενώ φέτος ανανέωσε την συνεργασία του μαζί μας και θα είναι ο «φύλακας άγγελος της εστίας μας».

Τα 5 πρωταθλήματα που έχει μέχρι τώρα (Ελλάς, Άνω Σύρο, Άγιαξ, ΑΟΣ 2), δυο Κύπελλα (ΑΟΣ, Syros Fc) και 1 πρωτάθλημα Β κατηγορίας με την Ελλάς (2019-20), είναι «παράσημα» που θα τον συνοδεύουν στο φινάλε της καριέρας του και δύσκολα θα ξεπεραστούν.

Προπονητικά ο Κώστας Συριανός τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Α.Ο Σύρου (προπονητής τερματοφυλάκων) και τον Αίαντα Σύρου.

Η εμπειρία του και οι γνώσεις του για το άθλημα πολύτιμες… για τα νέα παιδιά που θα πραγματοποιήσουν τώρα τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Σημειώνεται πως ξεκίνησαν οι εγγραφές στα γραφεία του Cyclades24.gr απο σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου στην Πλατεία Μιαούλη (Πάνω απο το γλυκοτεχνείο, έναντι πιάτσας ταξί), ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να επικοινωνείτε και στα τηλέφωνα 6937475835 (Νίκος Βουτσίνος) και 6973201298 (Μιχάλης Βασάλος).

Εγγραφές καθημερινά 11:00 – 15:00.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

loading...