Σε λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού αέρα και ήδη έχει ετοιμάσει βαλίτσες για την αγαπημένη της Άνδρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «YOU Weekly!», είναι η καθιερωμένη μετακόμιση που κάνει κάθε καλοκαίρι στα Άχλα με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ήδη το σπίτι που βρίσκεται εντός της ξενοδοχειακής μονάδας του συζύγου της, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την πολυμελή οικογένεια και τους φίλους της όλο το καλοκαίρι.

Εκτός από τα πρώτα μπάνια, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έγινε και το πρώτο οικογενειακό βραδινό γλέντι στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με θέα το πέλαγος.

Από την 1η Ιουλίου, η παρουσιάστρια ως είθισται βάζει πλώρη και για άλλους προορισμούς, καθώς με το μικρό της σκάφος θα κάνει τη συνηθισμένη βόλτα της στις Κυκλάδες.

Αυτή τη φορά, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή της, θέλει να εξερευνήσει μέρη και νησιά στα οποία δεν έχει ξαναπάει.

Κι επειδή το αγαπημένο της μότο από παλιά υπήρξε το «η ζωή είναι ωραία», η Ελένη θέλει πια να ζήσει τις χαρές και τις ομορφιές της στην κάθε τους λεπτομέρεια!

star.gr

loading...