Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης βρίσκεται αυτές τις ώρες στη Νάξο, παραδίδοντας στο Κέντρο Υγείας, σε συνεργασία με τον Έπαρχο Νάξου κ. Μαργαρίτη και την Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Κ. Κατσάνη, τον Μοριακό Αναλυτή, μηχάνημα το οποίο μπορεί να δώσει ασφαλέστατο αποτέλεσμα για τον κορονοϊό, μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας.

Το ίδιο μηχάνημα θα παραδώσει και αύριο στο νησί της Σαντορίνης, υλοποιώντας κατά γράμμα τις υποσχέσεις της Περιφέρειας, οι οποίες δίνουν μία μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στα νησιά των Κυκλάδων.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Naxos tennis club, εκεί που ο κ. Λεονταρίτης τίμησε με την παρουσία του την Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Περιφερειακή Σύμβουλο της Ενότητας Νάξου Ευδοκία Κατσάνη, για την πρωτιά της στο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Ο Κ. Λεονταρίτης μίλησε στην κάμερα των συνεργαζόμενων σάιτ στις Κυκλάδες για τα επίκαιρα θέματα των ημερών, τον τουρισμό, τα κρούσματα του κορονοϊού που ανησυχούν τον κόσμο, το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, ενώ φυσικά σαν άνθρωπος του αθλητισμού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τα γήπεδα τα οποία κοσμούν πλέον τα νησιά μας, με την πολύτιμη στήριξη και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα οποία ολοκληρώνονται το ένα μετά το άλλο.

Φυσικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ευδοκία Κατσάνη, στην οποία κατά την διάρκεια παραμονής του στο naxos tennis club, απέμεινε και το Πρωτάθλημα Γυναικών, για την σεζόν 2019-2020.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο

loading...