Γιώργος και Ρένα Μανδηλαρά: Από τη Σύρο στο Νιου Τζέρσι… κι απο το Νιου Τζέρσι στη Σύρο και το Μαριδάκι!

Η Ελληνική κουζίνα είναι παρούσα σχεδόν σε όλες τις γωνιές της γης, όσο διαφορετική κι αν είναι η γαστρονομική νοοτροπία της εκάστοτε περιοχής- από την Ουρουγουάη, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, έως και την Αμερική! Ελληνικά εστιατόρια μεταλαμπαδεύουν τη ζεστή, ελληνική φιλοξενία και τις γνήσιες γεύσεις της χώρας μας.
 
Ο Γιώργος Μανδηλαράς είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, που έχει καταφέρει να διαφημίζει και το αγαπημένο του νησί, την Σύρο!
Το μεράκι του Γιώργου και Ρένας Μανδηλαρά ήταν και είναι το καλό και ποιοτικό φαγητό, γι’ αυτό και αποφάσισε να έρθει στην πολιτεία Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και να μοιραστεί με τους Αμερικανούς και τους Έλληνες ομογενείς, την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα.
 
Ωστόσο, στη καρδιά του Γιώργου χτυπά το όνομα της Σύρου, το οποίο μάλιστα έχει δώσει και το όνομα στο εστιατόριο στο Νιου Τζέρσι.
 
Ακολουθώντας μια πετυχημένη πορεία Ελληνικής γαστρονομίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Γιώργος Μανδηλαράς επιστρέφει στον τόπο του με το «Μαριδάκι» στην Σύρο και συγκεκριμένα στην παραλία της Αζολίμνου.
 
Ο Γιώργος Μανδηλαράς είχε για βασική απασχόληση τις εργολαβικές επιχειρήσεις για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια του να προωθήσει ενεργά την Ελληνική κουζίνα βοηθώντας την να καθιερωθεί στην Νέα Υόρκη και φυσικά τα κατάφερε…
 
Ξεκίνησε στην Νάξο με μια εκπληκτική ταβέρνα πάνω στο κύμα, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια για οικογενειακούς λόγους αναγκάστηκε να μετακομίσει στις ΗΠΑ και δημιούργησε την Ταβέρνα «Κυκλάδες» στην Αστόρια. Συνέχισε με τον «Οβελία» και αλλά μαγαζιά τα οποία παρέδωσε σε συνεργάτες.
 
Πιο πρόσφατα άνοιξε το «Syros Taverna» στο Νιου Τζέρσι (NJ) το οποίο είναι είναι ένα απο τα καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια στο Νιου Τζέρσι.
 
Με δοκιμασμένες συνταγές πλέον και εκπαιδευμένο προσωπικό, ο Γιώργος Μανδηλαράς επιστρέφει στην Σύρο με την μια εξαιρετική επιχείρηση, την ταβέρνα «Maridaki Syros», το οποίο διαχειρίζονται εδώ και μερικές μέρες στενοί πολλοί αξιόλογοι επαγγελματίες, στενοί του συνεργάτες.
Μπορεί να μη συναντήσετε το Γιώργο Μανδηλαρά στο «Maridaki Syros»  αυτό τον καιρό λόγω του ότι βρίσκεται στην Αμερική. Ωστόσο θα συναντήσετε τον υπεύθυνο του καταστήματος Αλέξανδρο Σινα και τη Σεφ Σωτηρία Σδράλη οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας δώσουν το καλύτερο εαυτό τους!]
Καλή επιτυχία λοιπόν στο νέο εγχείρημα ενός Συριανού επιχειρηματία οποίος διαπρέπει στο εξωτερικό, αλλά η αγάπη του για την Σύρο φαίνεται έμπρακτα… «Maridaki Syros», στην Αζόλιμνο λοιπόν με εξαιρετικά πιάτα, τέλειες γεύσεις, ασυναγώνιστη ποιότητα και τιμές που σε κατακτούν…
Πριν το επισκεφτείτε για τα καλορίζικα, κάντε το πρώτο σας Like στη σελίδα τους στο FACEBOOK ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κυκλάδες: Έκτακτη κρατική ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ σε μικρά νησιά και ορεινούς Δήμους