Μία φούντωση, μια φλόγα, έχω μέσα στην καρδιά, λες και μάγια μου ‘χεις κάνει, Φραγκοσυριανή γλυκιά, έλεγε ο Βαμβακάρης. Από το 1935 έως και σήμερα αμέτρητα στόματα το έχουν σιγοτραγουδήσει αντικρίζοντας τις ομορφιές της πλανεύτρας Σύρου

Η Φραγκοσυριανή του Μάρκου, μας κάνει μάγια ! Η ‘’Φραγκοσυριανή’’ του Παύλου έχει όλες τις προδιαγραφές να μας χαλαρώσει και να μας μαγέψει με τα εντυπωσιακά μεζεδάκια του, το σπιτικά γλυκά του, τα ροφήματα και την μαγική θέα.
Το Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην πιάτσα της Απάνω Σύρου, με τραπεζάκια στην Πλατεία του Μάρκου Βαμβακάρη, κάτω από την πιο υπέροχη μπουκαμβίλια όλου του νησιού, Θα σε υποδεχτεί τόσο θαλερή και λουλουδιασμένη που δεν θα πιστεύεις πόσο.
Κάνοντας τη βόλτα σας στην γραφική Άνω Σύρο, από σήμερα 5/6 σας υποδεχόμαστε με αγάπη μεράκι και συνέπεια, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό τον ακριβώς το χώρο!
Από την πρώτη συνάντηση η ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ σε κερδίζει με το που περάσεις το κατώφλι της. Το Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο μετράει 19 χρόνια παρουσίας στη
Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ωραίο μεζεδοπωλείο για κρασάκι και μεζέ με καλούς φίλους; Δροσερή αυλή και μαγική θέα; Όσον αφορά τον κατάλογο, μια επίσκεψη σας και μια ερώτηση στο σερβιτόρο θα σας καθοδηγήσει με σαφήνεια.
loading...