Εαρινή αιμοδοσία Πάρου-Αντιπάρου: Συγκεντρώθηκαν 656 φιάλες αίματος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας το παρών στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 730 συμμετοχές, προσφέροντας 656 φιάλες αίματος.

Αναλυτικότερα: Δημοτική Κοινότητα Νάουσας 98 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Παροικίας 379 φιάλες, Δήμος Αντιπάρου 61 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας 118 φιάλες.

Η εαρινή αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με τη συνεργασία του Συλλόγου μας, σύμφωνα με τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε χώρους εκτός νοσοκομείων, χωρίς συνωστισμούς.

Κατά την διεξαγωγή της αιμοδοσίας τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών, καθώς και η απολύμανση των χρησιμοποιούμενων χώρων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εθελοντές αιμοδότες μας, που έδωσαν δυναμικά το παρών στηρίζοντας αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα, δίνοντας ταυτόχρονα Ελπίδα και Ζωή.

Μείναμε ψύχραιμοι – Δώσαμε αίμα!

loading...