Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και ONEX NEORION SHIPYARDS χέρι-χέρι για ιστορικές στιγμές που θα ζήσουν ξανά όλοι Συριανοί στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η ONEX NEORION SHIPYARDS θα είναι φέτος ο «Χρυσός χορηγός» της ομάδας μας.

Η ONEX NEORION SHIPYARDS έχει δώσει «ζωή» στο νησί μας, καθώς μετά από πολλά χρόνια το αγαπημένο μας Νεώριο δουλεύει σε κανονικούς ρυθμούς, βοηθώντας την οικονομία του νησιού μας. Η ομάδα μας πέρσι ξεκίνησε από το «μηδέν» μια μεγάλη προσπάθεια, οδηγώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, ενώ παράλληλα απέκλεισε στον θεσμό του Κυπέλλου ομάδα Γ Εθνικής.

Οι φετινές απαιτήσεις μεγάλωσαν, καθώς στόχος μας είναι ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου να δει επιτέλους μια Συριανή ομάδα να πρωταγωνιστεί. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ONEX NEORION SHIPYARDS να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φανέλας της ΕΛΛΑΣ Σύρου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιστορική ομάδα της Σύρου ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά στις Κυκλάδες. Στο δύσκολο «ταξίδι» που έχουμε να διανύσουμε, η ONEX μπαίνει συνοδοιπόρος.

Να είστε σίγουροι πως μαζί, θα οδηγήσουμε την ΣΥΡΟ σε μεγάλες αθλητικές επιτυχίες! Ευχαριστούμε θερμά τον διευθύνων σύμβουλο της ONEX NEORION SHIPYARDS κύριο Πανο Ξενοκώστα και τον Γενικό διευθυντή των Ναυπηγείων Σύρου κ. Βασίλη Σαββίδη.

ΤΟ Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

loading...