Το “καλάθι ανθρωπιάς” για τον Μανώλη ήταν εύστοχο!

Το “καλάθι ανθρωπιάς” για το Μανώλη ήταν εύστοχο, 1.100 ευρώ τα έσοδα από τη δημοπρασία αθλητικών εμφανίσεων των αθλητών Γιώργου Πρίντεζη, Ντούσαν Σάκοτα, Μπάνε Πρέλεβιτς, της ομάδας του Παναθηναϊκού, άλλα και της εικόνα της Παναγίας από την αγιογράφο Βίκη Τζόρβα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν τα ενθυμήματά τους, αλλά και στην ανταπόκριση του κοινού στη δημοπρασία.

Η διαδικασία της δημοπρασίας ολοκληρώθηκε στις 29/4 και ώρα 13.00, το αποτέλεσμα της οποίας είχε ως εξής:

– Φανέλα υπογεγραμμένη του αθλητή του Ολυμπιακού Γιώργου Πρίντεζη: η εμφάνιση κατέληξε στα χέρια του κ. Μπουργαζά Νίκου από Αθήνα, το ύψος της προσφοράς ήταν 500 ευρώ.

– Φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες του Παναθηναϊκού: κατέληξε στα χέρια του κ. Λεονταρίτη Ευάγγελου από Σύρο, του οποίου το ύψος της προσφοράς ήταν στα 300 ευρώ.

– Φανέλα υπογεγραμμένη του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Μπάνε Πρέλεβιτς από την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ: κατέληξε στα χέρια του κ. Άρη Αντιμισάρη από την Σαντορίνη, το ύψος της προσφοράς ήταν στα 150 ευρώ.

– Φανέλα υπογεγραμμένη του αθλητή της ΑΕΚ Ντούσαν Σάκοτα: κατέληξε στα χέρια του κ. Δεναξά Τάκη, του οποίου η προσφορά ήταν στα 50 ευρώ.

– Εικόνα της Παναγίας από την αγιογράφο Βίκη Τζόρβα: κατέληξε στα χέρια του μικρού Γιώργου Βαρθαλίτη από Σύρο, του οποίου η προσφορά ήταν στα 100 ευρώ.

Η διαδικτυακή αυτή καμπάνια «Καλάθι ανθρωπιάς για το Μανώλη» των Ακαδημιών Άρης Σύρου και των τοπικών ΜΜΕ, αναδεικνύει ακόμα μια φορά τις βασικές αξίες του αθλητισμού ως κοινωνική έκφραση, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό.

Ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στο Μανώλη!

loading...