Η πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή, το κινητό του με τον φορτιστή στην πρίζα, τα προσωπικά του στοιχεία στον καναπέ και το πρωινό του άθικτο.

Αυτό ήταν το σκηνικό που αντίκρισε η σύντροφος του Έλληνα ναυαγοσώστη όταν επέστρεψε σπίτι τους στο Λονδίνο.

Το στοιχείο που δίνει διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση εξαφάνισης του 34χρονου Γιάννη Οικονομόπουλου, είναι το εξής:

Καμία από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν έξω από το διαμέρισμα και στη γειτονιά τους, δεν τον κατέγραψε να φεύγει.

Η εξαφάνιση σύμφωνα με τη δήλωση της συντρόφου του, έγινε το πρωινό της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου στην περιοχή Νιούμπερυ Παρκ στο Ίλφορντ.

Ο αγνοούμενος είχε μετοικίσει στο Λονδίνο τον τελευταίο χρόνο για μια καλύτερη ζωή.

Στην Πάτρα απ’ όπου κατάγεται, έχει σημάνει συναγερμός στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Τα ερωτήματα για όλους είναι πολλά και καυτά. Η εικόνα που έχουν είναι ότι το ερωτευμένο ζευγάρι καβγάδιζε συχνά τελευταία και η φίλη του του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Η ΜΑΝΑ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ…

Η τραγική μάνα απευθύνθηκε στο «Τούνελ» για να βρει τις απαντήσεις που ζητάει γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του γιου της.

«Ζούμε έναν εφιάλτη, είμαστε όλοι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν έχω καμία ενημέρωση από τη σύντροφό του, δεν μου απαντούσε καν στα μηνύματα. Ένας φίλος του γιου μου που μίλησε μαζί της, μου είπε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ τους και ότι αυτή του ζητούσε να χωρίσουν. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συνέβη μετά», είπε συγκινημένη.

annikolouli.gr

loading...