Ο γαστρονομικός πλούτος της Αμοργού σε ένα ακόμη βίντεο

Μια ακόμα συνταγή από την πλούσια γαστρονομία της παρουσιάζει η Αμοργός, στο πλαίσιο της ανάδειξης του πολυποίκιλου τουριστικού ενδιαφέροντος που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία, αυτή τη φορά, με τη Λέσχη Γαστρονομίας του νησιού, ο Δήμος “μοιράζεται” με τους λάτρεις του υγιεινού φαγητού το “κοφτό”.

Με βάση το σιτάρι, που στην εποχή μας θεωρείται superfood, η συνταγή αυτή, βασισμένη σε ντόπια αγνά υλικά, με τις δύο παραλλαγές της, γλυκιά και αλμυρή, προσφερόταν την Πρωτοχρονιά και στα δύο πανηγύρια της Αγίας Παρασκευής και της Παναγίας Επανοχωριανής για υγεία και πλούσια χρονιά.

Σήμερα, ο επισκέπτης του νησιού έχει τη δυνατότητα να τη δοκιμάσει όλο το χρόνο στην Αμοργό.

Η συνταγή αυτή, μαζί με τις υπόλοιπες που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα καθώς και με τις δραστηριότητες στη φύση, εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό του Δήμου για την ανάδειξη στην ελληνική και τη διεθνή ταξιδιωτική αγορά των ενδιαφερόντων που προσφέρει ο προορισμός και εναρμονίζονται πλήρως με τις τάσεις που, σύμφωνα με έρευνες, έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία.

Ακολουθεί το video

https://wetransfer.com/downloads/a1afa8a7ad530a5250d5d21d89e9755120200525095945/36767bfbc7fc4fcb7a4bbc00ef83fac520200525095945/78d657

loading...