Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκεται το νησί της Σύρου, αναμένοντας τόσο το άνοιγμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών όσο και της επαναλειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης.

Εξάλλου, το όμορφο κυκλαδίτικο νησί, αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες, Έλληνες και ξένους. Ενόψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, χθες, συναντήθηκαν οι καταστηματάρχες που διαθέτουν επιχειρήσεις στην παραλία, για να συζητήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο Δημήτρης Πλυτάς είναι ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο όμορφο νησί. Μιλώντας στο «MEGA Mag», αναφέρθηκε σε όσα απασχολούν τόσο τον ίδιο όσο και τους συναδέλφους του.

Όπως τόνισε, σημείο αναφοράς, θα είναι η επισκεψιμότητα που θα έχει το νησί. Την ίδια ώρα, αναμένουν τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής για την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων, με την οποία θα έχουν αύριο συνάντηση οι ντόπιοι εκπρόσωποι της εστίασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γνωστό κανάλι κάνει σύνδεση με Σύρο για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, χάρη στους Συριανούς δημοσιογράφους Σταμάτη Καλυμιώτη (Συριανός οποίος εργάζεται στο MEGA και βρίσκεται στη Σύρο) και το Γιώργο Σολάρη, οι οποίοι έδωσαν ήχο και όμορφες εικόνες από τη Σύρο στο γνωστό κανάλι. Ευχαριστούμε θερμά το γνωστό κανάλι γι άλλη μια φορά για την προτίμηση.

 

loading...