Τα παράπονα τους για την κατάσταση που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο της κάθε επιχείρησης εξέφρασαν στο Cyclades24, επιχειρηματίες εστίασης στην Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης.
 
Μετά τα νέα δεδομένα στην εστίαση, οι επιχειρηματίες μπορεί να χρειάζονται κατανόηση και αγώνα προκειμένου να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, ωστόσο, έχουν και απαιτήσεις καθώς βλέπουν οτι η ψαλίδα κλείνει…και η κάθε αρνητική λεπτομέρεια θα έχει ακόμη μεγαλύτερες επιπτώσεις! Οι επιχειρηματίες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, προκειμένου να υποδεχτούν τους πελάτες τους από την προσεχή Δευτέρα 25/5, όμως, κάποιες παραλείψεις έχουν επιφέρει τη δικαιολογημένη δυσαρέσκειά τους.
 
Στέγαστρα σκουριασμένα, σκισμένα πανιά, ενώ σε αρκετά σημεία λείπουν ακόμα και μεγάλα κομμάτια με αποτέλεσμα όταν ανοίξουν οι επιχειρήσεις να μην απολαμβάνουν την απαραίτητη σκιά οι πελάτες. 
 
Εφόσον οι επιχειρήσεις, κατά το διάστημα λειτουργίας τους, καταβάλλουν τα προβλεπόμενα τέλη προς τον Δήμο για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων, θα πρέπει
να διευθετηθούν κάποια ζητήματα που απασχολούν έντονα τους ίδιους σε επίπεδο ομαλής λειτουργίας των καταστημάτων τους, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.
 
loading...