ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε χθές το πρωί ένας 36χρονος Συριανός.

Ένα δυσάρεστο και αναπάντεχο γεγονός έλαβε χώρα την Τετάρτη λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν εργαζόμενος ως ντελιβεράς σε γνωστό κατάστημα δέχτηκε επίθεση από δύο σκύλους έξω απο το Super Market Σκλαβενίτη στην Σύρο, στην Ηρ. Πολιτεχνείου.

Συγκεκριμένα, ο ντελιβεράς αφού έφτασε στη περιοχή, κατευθυνόμενος να παραδώσει την παραγγελία, του επιτέθηκαν δυο μεγαλόσωμοι σκύλοι με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο σκύλους να τον δαγκώσει στο πόδι και να τον τραυματιστεί. Το καλό είναι οτι ο 36χρονος είχε άψογα αντανακλαστικά και αντέδρασε άμεσα γλυτώνοντας τα χειρότερα.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί αυτή την περιπέτεια καθώς δε γνώριζε που θα έπρεπε να απευθυνθεί σε ανάλογες περιπτώσεις, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να είναι πιο προσεκτικός.

‘’Θα μπορούσε να ήταν ένα παιδί στη θέση μου; ή να βρισκόμουν με το μικρό παιδί μου; Τότε τι θα λέγαμε’’ μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 36χρονος εργαζόμενος  είναι καλύτερα στην υγεία του, αν και τα σημάδια της επίθεσης είναι εμφανή, ωστόσο μέσω του cyclades24 ζητά από τους αρμοδίους να μεριμνήσουν πριν θρηνήσουμε κάποιο θύμα.

 

 

loading...