Ο Σύνδεσμος Κουρέων και Κομμωτών Σύρου ζητά να σταματήσουν τώρα οι πλανόδιοι κομμωτές την παράνομη εργασία.

Ή κομμωτική κατ ‘οίκον είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια όμως αυτή την στιγμή βρίσκεται σε έξαρση σε όλη την Ελλάδα.

Οι επαγγελματίες κομμωτές του Συνδέσμου κουρέων και κομμωτών Σύρου έχουν αναστείλει την λειτουργία των καταστημάτων τους με οδηγία του Υπουργείου Υγείας και τηρούν την απαγόρευση κυκλοφορίας για να εμποδιστεί η εξάπλωση του ιού.

Όμως αναρωτιόμαστε, αυτή η απαγόρευση ισχύει και για τούς πλανόδιους (παράνομους) κομμωτές-τριες ή εξαιρούνται από την τήρηση των νόμων περί διασποράς του ιού; Διότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο Σύνδεσμος μας μπαινοβγαίνουν από σπίτι σε σπίτι μη σεβόμενοι την επικινδυνότητα τής κατάστασης.

Γνωρίζουμε ποιοι δραστηριοποιούνται παράνομα στον χώρο και δημιουργούν στον κλάδο μας αθέμιτο ανταγωνισμό, και θα το κοινοποιήσουμε στους αρμόδιους.

Δεν χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή ωραία μαλλιά, χρειαζόμαστε υγεία και υπευθυνότητα από όλους.

Γνωρίζετε ο κομμωτής που έρχεται σπίτι σας σε πόσα σπίτια έχει πάει πριν; Πώς και αν αποστειρώνει τα εργαλεία που χρησιμοποιεί; Ξέρετε αν είναι ασυμπτωματικός; Δεν νομίζω ότι μπορείτε να γνωρίζετε κάτι από τα  παραπάνω. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Ο ιός είναι πλέον στην πόρτα μας!

loading...