Καιρός

ΘΕΜΑ: «ΛΗΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ».

ΣΧΕΤ:  : Α) Η ΩΠ: 041430/04-2020 Δ/ΓΗ ΕΚΣΕΔ/ΝΤ (μ.π.σ.)

Β) ΤΟ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: 1268/04-04-2020 ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΓΠΠ/ΕΣΚΕ (μ.π.σ.)

 

 

1.Την Κυριακή 05-04-2020 στην περιοχή των Κυκλάδων και της Κρήτης  πρόκειται να σημειωθούν τα εξής καιρικά φαινόμενα:

Καιρός:  Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις Κυκλάδες, όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση που από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

  1. 2. Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, επιθυμούμε να κάνουμε χρήση του χώρου (εφημερίδων) και του χρόνου (ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού) με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο μακρά δημοσίευση και μετάδοση του ανωτέρω δελτίου καιρικών φαινομένων στα μέσα σας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού.
  2. Αλιευτικοί Σύλλογοι αποδέκτες του παρόντος όπως προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους.
  3. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22810 88888).
  4. Επίσης, περισσότερες λεπτομέρειες δίδονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.emy.gr).

 Ο  Α/Φ

 

 

 

 

   Ανθυποπλοίαρχος  Λ.Σ ΧΕΡΙΔΗΣ Κυριάκος

 

loading...