Η επιστροφή στα γυμναστήρια σύμφωνα με όσα μετέδωσε  ο τηλεοπτικός σταθμός Star θα αργήσει , καθώς είναι χώροι συγχρωτισμού που δύσκολα ελέγχονται! Ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας Alterlife Boutique Gym, Τηλέμαχος Κουκουφλής  έδωσε μια ελπίδα δηλώνοντας ότι σε διάφορες χώρες δεν επιτρέπεται να βρίσκονται περισσότεροι από 10 άνθρωποι στον ίδιο χώρο. Όσον αφορά στην Ελλάδα ταυτόχρονη ύπαρξη μελών και γυμναστών μέσα σε έναν χώρο, δεν είναι κάτι καινούργιο.

Στο προεδρικό διάταγμα 219 του 2006 για την αδειοδότηση των γυμναστηρίων, υπάρχει ένας περιορισμός. Πέντε τετραγωνικά ανά άτομο. Οπότε θεωρούμε ότι κάπου εκεί, ίσως και λίγο παραπάνω, θα είναι και το πρώτο σκαλοπάτι»

Ο ιδιοκτήτης και club manager του δικού μας ALTERLIFE Σύρου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ μας καθησυχάζει και συμβουλεύει να δείξουμε σύνεση ομαδικότητα και υπευθυνότητα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι!

Το ALTERLIFE Σύρου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής πρόληψης και έχει μεριμνήσει τόσο για την ασφάλεια των μελών όσο και των γυμναστών της. Προτείνω σε όλους να δείξουν σύνεση ομαδικότητα και υπευθυνότητα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι.

Έχουμε δείξει σαν λαός ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα στα δύσκολα, καιρός είναι να το αποδείξουμε για ακόμη μια φορά για το καλό όλων μας!

Εύχομαι χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και σύντομα όλοι μαζί να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

loading...