Η απώλεια της εκδότριας του “Κυκλαδικού Φωτός” Ελένης Ι. Τερζοπούλου στερεί από την κοινωνία της Τήνου μια ακόμα σθεναρή φωνή που υπηρέτησε και ανέδειξε με συνέπεια τα συμφέροντα του νησιού μας.

Άξια συνεχίστρια του αειμνήστου Τήνιου ιδρυτή και πατέρα της Ιωάννη Τερζόπουλου, τίμησε με συνέπεια τις αξίες που εκείνος της μεταλαμπάδευσε

Η “Φωνή της Καρυάς” εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της και θα αναφερθεί εκτενώς στην πολυσήμαντη προσφορά της στο επόμενο φύλλο της.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Το Δ.Σ. του συλλόγου Καρυάς Τήνου εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της εκδότριας της εφημερίδας “Κυκλαδικόν Φως” Ελένης Τερζοπούλου. Η εκλιπούσα υπήρξε άξια διάδοχος του αειμνήστου πατέρα της, Ιωάννη Τερζόπουλου, ιδρυτή της ως άνω εφημερίδας. Η απώλειά της στερεί από τον Κυκλαδικό – Τηνιακό Τύπο μια ανεξάρτητη και καθάρια φωνή,
η οποία είχε ως γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των νησιών μας. Ο σύλλογος της Καρυάς αναγνωρίζοντας την προσφορά της εφημερίδας στα Κυκλαδονήσια και ιδιαίτερα στην Τήνο είχε διοργανώσει το 1999 εκδήλωση προς τιμήν των Τηνιακών εφημερίδων και είχε παραδώσει στην αείμνηστη Ελένη Τερζοπούλου τιμητική διάκριση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους της τα συλλυπητήριά του.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Μάνθος Ποτήρης

loading...