ΔΕΥΑΣ: Ξεκίνησε η λειτουργία του e-bill

Αγαπητοί συμπολίτες,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ενεργοποίηση της διαδικασίας αποστολής και πληρωμής ηλεκτρονικών λογαριασμών μέσω της επιλογής ebill που θα βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα της ΔΕΥΑΣ στη θέση https://deyasyrou.gr/e-bill/ .

Μετά την εγγραφή σας και την καταχώρηση των στοιχείων που θα σας ζητηθούν, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή των λογαριασμών σας στο εξής μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε, καθώς επίσης και την άμεση εξόφλησή τους με χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με τον τρόπο αυτό πέρα από την προσωπική σας εξυπηρέτηση συμβάλλετε στη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης που προκύπτει από την έκδοση και αποστολή των λογαριασμών σε έντυπη μορφή αλλά και στην εναρμόνιση με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες που σήμερα, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία λόγω και της πανδημίας.

Έχοντας την πεποίθηση ότι θα αγκαλιάσετε αυτή τη νέα προσπάθεια της ΔΕΥΑΣ, σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση με υπομονή και προσοχή ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την κρίση.

loading...