Δύσκολες στιγμές βιώνει η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καθώς έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της μπαμπά και γράφοντας: «Για ποιο ταξιδι κινησες να πας…..».

Η ίδια είχε γνωστοποιήσει πριν λίγους μήνες πως ο πατέρας τους πάσχει από άνοια, αναφέροντας τότε:

«Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι, ούτε τι συγγένεια έχουμε…
Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο.

Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ.

Μπαμπάκα μου…..».

loading...