Το δικό μου μήνυμα για τον κορονοϊό

0

Το δικό μου μήνυμα
Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό παρά τις αντίξοες συνθήκες, τη γνωστή υποστελέχωση, τις εξουθενωτικές εφημερίες, τα εξαντλητικά ωράρια και την έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις δυσκολότερες καταστάσεις που έχει εμφανιστεί στο χώρο της υγείας τα τελευταία χρόνια. Αναστολή αδειών, προσωπικό να φεύγει σε απομόνωση για ημέρες χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής του. Άνθρωποι που θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά την υγεία τους προκειμένου να διασφαλιστεί η δική μας υγεία.

#Τι μας ζητείται;
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου όλου του πληθυσμού να #παραμείνουμε #σπίτι.
Ακόμα και με ήπια συμπτώματα θεωρείται ότι υπάρχει λοίμωξη από τον κορονοϊό και η σύσταση που δίνεται είναι: #ΜΕΙΝΕΤΕ #ΣΠΙΤΙ.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμπεριφερθούμε με γνώμονα την #ατομική μας #ευθύνη και τη #συλλογική μας ευθύνη, απέναντι σε όλους αυτούς που μας φροντίζουν ρισκάροντας την υγεία τη δική τους αλλά και των οικογενειών τους για χάρη μας αλλά και των υπολοίπων συμπολιτών μας. Καλά είναι τα χειροκροτήματα, αλλά πολυτιμότερη είναι η συμμόρφωση με τις οδηγίες των ειδικών.
Κρατάμε τις κοινωνικές αποστάσεις και #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ.

#Χρηστιάννα
# ημέρα στο σπίτι

loading...