Τα βρήκαν «σκούρα» στα λιμάνια

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν τα επιβατηκά πλοία και το πλήρωμα τους, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε τις πρώτες πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, με αποτέλεσμα αρκετά πλοία να μην καταφέρουν να προσεγγίσουν τα λιμάνια των Κυκλάδων με αποτέλεσμα να συνεχίσουν το δρομολόγιο τους.
Συγκεκριμένα συμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου τα πλοία “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ” και ”ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ”  δεν μπόρεσαν να δέσουν στη Σχοινούσα, την Σίκινο και τη Φολέγανδρο.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ” Ν.Π. 10990,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειἀ – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Σχοινούσας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Κουφονησίου.
Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση έξι (06) επιβάτες, δύο (02) φορτηγά  και ένα Ι.Χ.Ε., που θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ” Ν.Π. 11800,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θήρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Σικίνου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Ίου.
Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση τέσσερις (04) επιβάτες και ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, που θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” Ν.Π. 11800, ότι κατά την προσέγγιση στο λιμένα ν. Φολεγάνδρου δεν ολοκλήρωσε επιτυχώς την αποεπιβίβαση των επιβατών και των οχημάτων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμένα Φολεγάνδρου δεκατέσσερις (14) επιβάτες, τρία (03) Ι.Χ.Ε. οχήματα, ένα φορτηγό και ένα δίκυκλο, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση τέσσερις (04) επιβάτες και θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
loading...