Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου από Λεονταρίτη, Μπιζά και Μαργαρίτη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο Κυκλαδίτη, για τον οποίο όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε υπερήφανοι. Έναν μεγάλο αγωνιστή της Δημοκρατίας, μια εμβληματική μορφή της Εθνικής Αντίστασης, έναν πρωταγωνιστή των κοινωνικών αγώνων, έναν ελεύθερο διανοούμενο, έναν ιδεολόγο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο.

Νιώθω βαθιά θλίψη για τον χαμό του αλλά και περηφάνια για την αγωνιστική κληρονομιά που αφήνει πίσω του. Θα τον θυμάμαι ως έναν σεμνό αγωνιστή και γνήσιο πατριώτη. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Έπαρχου Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη

Μια εμβληματική μορφή της ελληνικής ιστορίας σήμερα πέρασε στην αιωνιότητα.

Του είμαστε ευγνώμονες που ενέπνευσε το αγωνιστικό πνεύμα των Ελλήνων σε καιρούς δύσκολους εκφράζοντας την ελληνική ψυχή στα καλύτερα της χαρακτηριστικά: αγάπη για την Ελευθερία, αφοσίωση στη δημοκρατία και στις αξίες του ελεύθερου κόσμου, πίστη στις δυνατότητες του ανθρώπου να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο, πιο ανθρώπινο, πιο φωτεινό!

Αθάνατος!

Συλλυπητήριο μήνυμα του Έπαρχου Πάρου Κωνσταντίνου Μπιζά

Καλό ταξίδι σε μια εμβληματική μορφή της Αριστεράς στην πατρίδα μας!
Ο Μανώλης Γλέζος στην Πάρο συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 και ως επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας αγωνίστηκε για την υγεία, την παιδεία, το περιβάλλον, την βελτίωση των υποδομών του νησιού μας κ.α. Ένιωθε μισός Ναξιώτης και μισός Παριανός, με ιδιαίτερη αγάπη για την Πάρο, αφού από εκεί καταγόταν η μητέρα του, Ανδρομάχη Ναυπλιώτου.
Η δράση, οι αγώνες και τα οράματα του για μια ανθρώπινη και δίκαιη κοινωνία θα αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές και την ανθρωπότητα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!
loading...