Μείνετε στα σπίτια σας… Έχουμε Χοροϊό!

0

Αγαπητά μέλη των Χορευτικών ομάδων του Παραδοσιακού Εργαστηρίου Σύρου-Άρωμα Παράδοσης Γεια σας. Μπορεί ο Κορονοϊός να μας χάλασε τα σχέδια έχουμε όμως όλοι μέσα μας τον Χοροϊό και έτσι δεν σταματάει η αγάπη μας και η επιθυμία μας για χορό. Εύχομαι σύντομα να ξεπεραστεί αυτή η πανδημία και το συντομότερο δυνατό να βρεθούμε και πάλι να χορέψουμε.

Δεν είναι κάτι Ελληνικό – Συριανό , είναι Παγκόσμιο φαινόμενο. Πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε με τις διάφορες κρατικές αποφάσεις για καλό προσωπικό  αλλά και για τούς υπόλοιπους Πατριώτες  μας. Μείνετε στα σπίτια σας βάλτε παραδοσιακές μουσικές . τραγουδήστε, χορέψετε γιατί όσο σκεπτόμαστε τι μας βρήκε  δεν κερδίζουμε τίποτα. Χρειάζεται , Υπομονή , Προσοχή , Ψυχραιμία  και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες καθαριότητας και όλα θα πάνε καλά.

Μείνετε στα σπίτια σας, Βάλτε Παραδοσιακή Μουσική, Τραγουδήστε, χορέψετε τους χορούς που σας αρέσουν, Ζωναράδικο, Κυνηγητό, Κοτσάκια, Ικαριώτικο, Πάτημα,Ρόϊδο Σόφκα, Κοίταμε γλυκιά μου αγάπη, Δεν Ξημερώνει, Μπάλλο, Τσάμικο, Πεντοζάλη, Λαζώτη, Συρτό Σητείας, Απτάλικο, Φουρλάνα, Καβοντορίτικο, Μεσαρίτικο, Ροδίτικο Λέρου,Τρεμουλιστό, Λαζαρίτσα, Κότσαρι, Ομαλ Τραπεζούντος, Ζάβαλο και τελειώστε με το Τέσσερα μάτια δυο Καρδιές.

Αμέσως μετά πλένουμε το πρόσωπό μας και τα χέρια μας καλά καλά  με σαπούνι  και καθόμαστε να ηρεμίσουμε και να ευχηθούμε για μια καλύτερη μέρα αύριο , μεθαύριο….και θα έρθει η ημέρα που θα ξαναβρεθούμε.

Με αγάπη

Νίκος Σολάρης

Παραδοσιακό εργαστήρι Σύρου “Άρωμα Παράδοσης”

 

loading...