“Μην μας ζητάτε εξυπηρέτηση κατ’ οίκον – Παράνομη δραστηριότητα με απρόβλεπτες συνέπειες”

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Κουρέων και Κομμωτών Σύρου

Αγαπητοί συμπολίτες μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Όπως είναι γνωστό τα καταστήματα μας έκλεισαν στις 13/3 με απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Είμαστε ένας κλάδος που συναναστράφηκε με πολύ κόσμο πριν κλείσουν τα καταστήματα μας συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποιος από εμάς είναι φορέας του ιού. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ποσό σημαντικό είναι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τούς γύρω μας πριν γίνουμε αίτια της εξάπλωσης του ιού και στον τόπο μας.

Ξέρουμε ότι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία όλων μας, όμως θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να κάνετε υπομονή και να μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους μας, ζητώντας τους να σας εξυπηρετήσουν κατ’ οίκον.

Η απόφαση αυτή είναι συλλογική, λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, καθώς ακόμα και σήμερα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε όλοι, η παράνομη αυτή δραστηριότητα συνεχίζεται και αποτελεί πλέον μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και την υπομονή.

loading...