ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ 🏠

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και όλος ο κόσμος, όπως για όλους τους φορείς έτσι και για τον πολιτισμό τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα, απαιτητικά και δύσκολα.

Μετά την αναβολή όλων των εκδηλώσεων στους πολιτιστικούς χώρους της χώρας μας και στο Θέατρο Απόλλων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία νέα δράση με σκοπό να δώσουμε τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να περάσει λίγο πιο ευχάριστα το χρόνο του στο σπίτι, καθώς όλοι πλέον ακολουθούμε την οδηγία της πολιτείας “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” για να προστατέψουμε τους γύρω μας, τις οικογένειές μας αλλά και τον εαυτό μας από τον Κορωνοϊό COVID-19.

“Το ταξίδι στην τέχνη από το σπίτι” ξεκινάει, για άλλη μια φορά με τη σημαντική συμβολή των Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων του νησιού μας και την ευγενική παραχώρηση παλαιότερων Θεατρικών τους παραστάσεων, που έχουν ανέβει με επιτυχία στην σκηνή του Θεάτρου Απόλλων.

Αρχικά σαν μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας, μένοντας σπίτι, κάποιοι ας γνωρίσουν και άλλοι ας θυμηθούν, όμορφες στιγμές από τις τελευταίες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Απόλλων. Ένα άλμπουμ φωτογραφιών θα ανεβαίνει στη σελίδα μας και έπειτα θα συνεχίσουμε με σημαντικές στιγμές στην σκηνή του Θεάτρου από το παρελθόν!

Με αυτό το ταξίδι ελπίζουμε να ενισχύσουμε την αισιοδοξία σας γιατί η τέχνη πάντα βοηθάει! Ο πολιτισμός θέλουμε να παραμείνει ενεργός και να δίνει δύναμη για ζωή.

Με την ελπίδα ότι αυτή η δύσκολη περίοδος θα περάσει σύντομα και με την ευχή να επανέλθουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής μας, η τέχνη θα μας κρατάει συντροφιά από μακριά.

Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού

loading...