Στον… ρυθμό του κορονοϊού κινούνται άπαντες στην Ελλάδα. Τα συνεχόμενα κρούσματα έχουν προκαλέσει αυξημένα μέτρα από την Κυβέρνηση. Πολλά καταστήματα έχουν σταματήσει την λειτουργία τους και οι πολίτες έχουν περιοριστεί σε κατ’ οίκον παραμονή, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του νέου ιού.

Ο Γερόλυκος της Ροκ Λευτέρης Χαρκοφτάκης ξαναχτυπά με νέο τραγούδι κατά του Κορονόϊου!

Ο Συριανός Γερόλυκος της Ροκ Λευτέρης Χαρκοφτάκης ξαναχτυπά με το νέο του επίκαιρο τραγούδι “Κοροναϊός” σε μια unplugged version μας συστήνει να κάνουμε υπομονή και το καλό… θα φανεί!

Ο Γερόλυκος της Ροκ είναι εδώ! Πάνω απο 50 Χρόνια ιστορίας, καυστικός, ανατρεπτικός, με αστείρευτο χιούμορ και επίκαιρος όσο ποτέ! Με 120 δικά του τραγούδια στην πλάτη και με επιτυχίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο χρόνο, σατιρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα και τα καθημερινά προβλήματα που ζούμε. κάθε του συναυλία μια μοναδική εμπειρία. Highligts τα αγαπημένα σατιρικά τραγούδια “Δεν έκανα σεφτέ (Δεν θα φάω και σήμερα κεφτέ…), Visanto, Το μέρισμα, Η τρόικα, Τα λαμόγια, Ο Μήτσος ο Χοντρός, Έχω ένα φίλο, η ζηλιάρα κ.α

Η σημερινή του μπάντα “The Xarkoband” απαρτίζεται απο εξαιρετικούς έμπειρους μουσικούς που παίζουν σε ρυθμούς Rock, Funk, Rock & Roll με μοναδικό τρόπο.

Φωνή – Κιθάρα: Λευτέρης Χαρκοφτάκης, Πλήκτρα: Στάθης Μπίρμπας,Μπάσο: Μέμης Ροσσολάτος, Τύμπανα: Γιάννης Ξαγοράρης μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται…

loading...