Τροποποίησαν το δρομολόγιο προκειμένου να μεταφερθεί το γρηγορότερο δυνατόν ένα παιδί 2.5 ετών

Τις θερμότερες ευχαριστίες του Δήμου Τήλου στην εταιρεία Blue Star Ferries που για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι είναι συνοδοιπόρος των ακριτικών που κατοικούν στα μικρά μας νησιά.

Συγκεκριμένα, Χθες βράδυ το BLUE STAR CHIOS τροποποίησε το δρομολόγιο του προκειμένου να μεταφερθεί το γρηγορότερο δυνατόν ένα παιδί 2.5 ετών από την Τήλο στο αεροδρόμιο της Κω και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το μωρό είχε επιβιβαστεί στην Τήλο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Λόγω της κατάστασής του το πλοίο δεν έπιασε Νίσυρο όπως ήταν το προγραμματισμένο δρομολόγιο προκειμένου να φθάσει γρηγορότερα στην Κω.

Ο πλοίαρχος του πλοίου, τροποποίησε το δρομολόγιο σκορπίζοντας στους κατοίκους του νησιού μεγάλη χαρά και ελπίδα ότι υπάρχει ακόμη αλληλεγγύη και ότι δεν ενεργούν όλοι με γνώμονα το κέρδος.


Η μικρούλα με αυτή την κίνηση της εταιρείας, σε λιγότερο από 3 ώρες πετούσε για Κρήτη δίνοντας της έτσι την δυνατότητα να έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα και τα ευχάριστα νέα που μάθαμε σήμερα αργά το απόγευμα, είναι ότι σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά κοντά στην οικογένεια της.

Η δημοτική αρχή και ολόκληρη η κοινωνία της Τήλου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της  στην διοίκηση της εταιρείας και στο πλήρωμα του πλοίου BLUE STAR CHIOS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σύρος: Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων