Το χαμόγελο τους…η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας!

Την υπόσχεση τους τήρησαν τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Παραδοσιακού εργαστηρίου Σύρου Άρωμα Παράδοσης χτες το μεσημέρι, 10/2/2020, τα οποία επισκέφτηκαν το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Σύρου.
Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες στη χοροεσπερίδα του συλλόγου, από την τυχερή της λαχειοφόρου αγοράς κας Λίνας Φουρνιστάκη, η οποία είχε την επιθυμία να δοθεί το μεγάλο δώρο στη Στέγη ανηλίκων και εφήβων Σύρου.
Μετά από επικοινωνία που υπήρχε με την κα Μαρία Φωστέρη και αφού ευχαρίστησε γι αυτή τη σπουδαία πράξη, μας ενημέρωσε ότι πρόσφατα μία ακόμα τηλεόραση είχε φτάσει στη στέγη και θα ήταν πλεονασμός να τη στερηθούν κάποια άλλα παιδιά, έτσι σε συνεννόηση με την επιχειρηματία και μέλος του συλλόγου μας, κα Φουρνιστάκη αποφασίστηκε να δοθεί η τηλεόραση στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Σύρου.
Η Διευθύντρια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κα Μόσχα Κοντορούση αποδέχτηκε με χαρά τη προσφορά, καθώς όπως μας ενημέρωσε τα παιδιά χρειαζόντουσαν μια νέα σύγχρονη τηλεόραση.
Νιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι καθώς είδαμε το αθώο χαμόγελο αυτών των παιδιών που τόσο μας έχουν ανάγκη και θέλουμε να δείχνουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση μας σε αυτούς τους μαχητές της ζωής.
Συγχαρητήρια γι άλλη μια φορά στη κα Φουρνιστάκη γι αυτή την ιδέα. Αυτό το χαμόγελο και το ευχαριστώ από καρδιάς που εισπράξαμε ήταν το καλύτερο δώρο για όλους εμάς.