Σημαντική διάκριση για το “Ανθέων Οδός”!

Μία πολύ σημαντική διάκριση πέτυχε το ανθοπωλείο “Ανθέων Οδός” του Μάρκου Ρούσσου!

Το ανθοπωλείο συμμετείχε σε πανελλήνιο διαγωνισμό και πέτυχε να συγκεντρώσει ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία, ξεπερνώντας χιλιάδες αντίστοιχες επιχειρήσεις, κάτι που το έφερε να συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα του!

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ανθοπωλείου “Ανθέων Οδός”, ο συριανός επιχειρηματίας Μάρκος Ρούσσος έδειξε ότι είχε στόχο να φέρει κάτι νέο και διαφορετικό στην συγκεκριμένη αγορά και η επιτυχία αυτή αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή των κόπων του ίδιου και του προσωπικού της επιχείρησης.

Στην συγχαρητήρια επιστολή των διοργανωτών του διαγωνισμού, που συνόδευε το σχετικό βραβείο και πιστοποιητικό, αναφέρεται:

“Η εταιρεία Beautiful Company, η οποία είναι ο διοργανωτής του διαγωνισμού, θα ήθελε να σας συγχαρεί για την διάκρισή σας στην κατηγορία “Αετοί των ανθοπωλείων”.

Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά. Το λογότυπο “Αετοί” συνδέεται με την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία σας “Ανθέων Οδός-Ρούσσος Μάρκος” συγκέντρωσε βαθμολογία 8,5 στα 10 και ως εκ τούτου ανήκετε στην ομάδα “Αετοί των ανθοπωλείων”, ξεπερνώντας πάνω από 10 χιλιάδες εταιρείες στην Ελλάδα.

Έτσι, η εταιρεία σας έγινε μέλος της ομάδας των ηγετών του κλάδου, οι οποίοι καθορίζουν την κατεύθυνση και εστιάζουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προσόντων τους. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον”.

loading...