Σε αποκριάτικους ρυθμούς η Σύρος – Παρουσίαση στολών και 1ο Maska Runners

Παρουσίαση Στολών

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, οι καρναβαλικές ομάδες παρουσιάζουν τις στολές τους και στη συνέχεια σεργιανίζουν στην Ερμούπολη συνοδεία κρουστών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

1ο Maska Runners

Ένας “άλλος” αγώνας δρόμου

στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2020

Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2020, οι Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου αγκάλιασαν κι έφτασε η ώρα να υλοποιήσουν μια ιδέα του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού & Τουρισμού, τον αγώνα δρόμου-περιπάτου Maska Runners, μία εβδομάδα ακριβώς πριν τις μεγάλες παρελάσεις.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 σας καλούμε στον αγώνα δρόμου – περιπάτου 1.000 μέτρων , το 1ο Maska Runners, με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα σας με δωρεάν συμμετοχή. Στο Maska Runners μπορούν να συμμετέχουν επίσης μασκαρεμένοι (με αποκριάτικες στολές, βάψιμο προσώπου, κλπ).

Με γνώμονα την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και με στόχο οι εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, η εκκίνηση του 1ο Maska Runners θα δοθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 από τα ΚΤΕΛ και με τερματισμό στην Πλατεία Μιαούλη.

Δήλωσε Συμμετοχή στο 1ο Maska Runners και τερμάτισε σε καρναβαλικούς ρυθμούς!

Εγγραφέςwww.maskarunners.gr
Επικοινωνία & πληροφορίες: [email protected]

loading...