Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Σύρου
Στη όμορφη και ιστορική “Κατώγα του Λιλή”.
Το “παρών” έδωσαν ο εφημέριος των Ταξιαρχών π. Κωνσταντίνος Χαρούλης, ο εφημέριος του Ι.Ν. του Αγίου Σεβαστιανού π. Ιωσήφ Πρίντεζης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού Αλίκη Λεονταρίτη, ο χωρικός υπεύθυνος για την Άνω Σύρο Παναγιώτης Κουταβάς, ο πρώην δήμαρχος Άνω Σύρου Φώτης Ξαγοράρης, η δημοτική σύμβουλος Θωμαή Μενδρινού ο πρόεδρος της κοινότητας Πέτρος Ραουζαίος καθώς και αρκετοί τοπικοί σύμβουλοι , φίλοι και μέλη του συλλόγου.
Η φιλόξενη βραδιά, ξεκίνησε με τον Απολογισμό του Πολιτιστικού Συλλόγου δια στόματος Μπάμπη Κουλούρα. Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις συνεργατών και χορηγών του Πολιτιστικού Συλλόγου, οι οποίοι βοηθούν ώστε να υλοποιηθούν οι δράσεις του συλλόγου.
Οι βραβεύσεις έγιναν στον ηλεκτρολόγο του Δήμου κ. Ροζέ Δαλέζιο, στο πρόεδρο του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου Γιάννη Καλοφωλιά και στο Νικήτα Ψυχάρη, χορηγό της Βραδιάς Τσίπουρου στον Άγιο Αθανάσιο που διοργανώνεται με επιτυχία κάθε χρόνο.
Η βραδιά έκλεισε με κρασάκι και όμορφα μεζεδάκια όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο.
 
Η πρόταση… έκπληξη στο Μπαμπη Κουλούρα
Η βραδιά περιελάμβανε και εκπλήξεις που είχαν προγραμματίσει προσκεκλημένοι για τον δημοσιογράφο Μπάμπη Κουλούρα. Η πρόταση αφορούσε τη μετονομασία του Πνευματικού Κέντρου της Άνω Σύρου σε Πνευματικό Κέντρο “Μπάμπης Κουλούρας”, ως μια αναγνώριση του έργου που έχει προσφέρει στον Πολιτισμό και την οποία έκανε η πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού.
loading...