Τα online casino αυξάνονται διαρκώς και μαζί με αυτά ο μεταξύ τους ανταγωνισμός. Αυτό συμφέρει τους παίκτες, καθώς οι εταιρίες συμμετέχουν σε ένα διαρκή αγώνα για να προσφέρουν σε αυτούς τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Η μεγαλύτερη μάχη γίνεται στα online slots, με τους περισσότερους παρόχους να μπορούν να έχουν διαθέσιμο τριψήφιο νούμερο. Μάλιστα, πάνω 1.300 εντυπωσιακά φρουτάκια είναι διαθέσιμα στην bwin!

Στόχος τους είναι να δώσουν στους πελάτες τους μεγαλύτερη ποικιλία, για να μη βαριούνται ποτέ, και περισσότερες ευκαιρίες κέρδους, για να τους κρατούν ευχαριστημένους.

Οι παίκτες, από την πλευρά τους, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα παιχνιδιών πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά το που θα τοποθετήσουν τα χρήματά τους. Και την εταιρία, αλλά και το φρουτάκι, καθώς δεν είναι όλα ίδια. Διαφέρουν στον αριθμό των κυλίνδρων, τα θέματα, τα μπόνους και τα Jackpot. Παράγοντες που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στο τι θα διαλέξετε. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες με σκοπό να βρείτε το καλύτερο slot. Ας δούμε ένα προς ένα τα κριτήρια που έχουμε ξεχωρίσει για την επιλογή ενός καλού online slot:

Α) Ποσοστό επιστροφής στον παίκτη: Επιλέξτε φρουτάκια που έχουν υψηλό RTP (Return To Player). Το RTP δείχνει τι ποσοστό των χρημάτων που έχουν παιχθεί στο slot θα επιστραφεί στους παίκτες. Αυτό κυμαίνεται από 94%-98%. Σπανιότερα μπορεί να βρει κάποιος υψηλότερο ή χαμηλότερο. Ο παίκτης πρέπει να επιλέγει κουλοχέρηδες με όσο το δυνατόν πιο μεγάλο RTP. Ωστόσο δεν είναι απίθανο μεγάλα κέρδη να έρχονται από φρουτάκια με χαμηλό RTP και υψηλή μεταβλητότητα. Απλώς το ρίσκο είναι τεράστιο, αφού οι πιθανότητες απλής επιτυχίας και διατήρησης του κεφαλαίου είναι μικρές. Επίσης, αν συνδυαστεί το υψηλό RTP με χαμηλή μεταβλητότητα οι νίκες θα είναι αρκετές, κάτι που μπορεί να σημαίνει περισσότερους μπόνους γύρους, δωρεάν περιστροφές και συμμετοχή σε Jackpots.

Β) Ειδικά σύμβολα, μπόνους γύροι και δωρεάν περιστροφές: Εκτός από το RTP, αξίζει να προσέξετε αν το slot που σας ενδιαφέρει δίνει έξτρα ευκαιρίες, μέσω των ειδικών συμβόλων που υπάρχουν. Αυτές μπορεί να είναι μπόνους γύροι ή δωρεάν περιστροφές για περισσότερα κέρδη. Για την ακρίβεια έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύσουν τα χρήματα που θα πάρετε!

Γ) Jackpots: Τα φρουτάκια με Jackpot είναι τα πιο δημοφιλή, ειδικά όταν αυτό είναι προοδευτικό, προσφέροντας τεράστια ποσά. Τα Jackpot slots χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:

1) Top Payout (Υψηλής πληρωμής): Αυτό το Jackpot δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίσουν πολλά. Πάρα πολλά! Με το ποσό να πολλαπλασιάζεται επί χίλια, επί δέκα χιλιάδες ή και ακόμα περισσότερο. Για να το πετύχει κάποιος συνήθως πρέπει να ματσάρει διάφορα σύμβολα.

2) Mini, Minor, Major, Mega & Grand: Είναι διαφορετικού επιπέδου και συνήθως οι παίκτες τα κερδίζουν μέσω ειδικού ή μπόνους γύρου. Σε μερικές περιπτώσεις η αξία τους δε μηδενίζεται όταν κάποιος το εισπράξει. Όσο μικρότερο είναι το μέγεθος του Jackpot, τόσο πιο εύκολα… κατακτιέται!

3) Progressive (Προοδευτικό): Είναι το κορυφαίο που μπορεί να κερδίσει κάποιος. Εδώ η τύχη μπορεί να σου κλείσει το μάτι και να βάλεις στο λογαριασμό σου αρκετά εκατομμύρια.

Δ) Τουρνουά: Πολλοί τα αποφεύγουν, διότι θεωρούν ότι το RTP είναι μικρότερο, κάτι που δεν ισχύει. Αντιθέτως, σε αυτά τα τουρνουά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για κέρδος, αφού εκτός από την απλή περιστροφή υπάρχουν και αρκετά έξτρα στοιχεία.

 Ε) Θέμα: Μπορεί να μην παίζει κανένα ρόλο στα κέρδη, παίζει, όμως, σημαντικό στην ψυχολογία του παίκτη. Κι αυτή κατά συνέπεια μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των διαθέσιμων χρημάτων. Διότι όταν ο παίκτης αισθάνεται καλά και ασχολείται με κάτι που τον ενδιαφέρει, τότε μειώνεται η κακή διάθεση και πιθανή αποτυχία δεν θα προκαλέσει γρήγορα εκνευρισμό, που είναι κακός σύμβουλος.

Όλα τα ανωτέρω είναι μία καλή βάση για το πως θα επιλέξετε τον κατάλληλο κουλοχέρη. Πάντα να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σας και να χρησιμοποιείτε τα ποσά που σας περισσεύουν και όχι τα απαραίτητα προς το ζην. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ ότι παίζετε για να διασκεδάσετε. Σε αυτό βοηθάει και η ΕΕΕΠ με τους κανονισμούς της.

loading...