Οριστικά στην Σύρο το Final-4 του Κυπέλλου

Οριστικά στην Σύρο το Μάρτιο θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Π. Κηφισιάς είναι οι δύο ημιτελικοί του φάιναλ-4, με τις 4 ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο στο νησί μας, σε μια διοργάνωση που θα πρωτοπορήσει όπως και οι προηγούμενες που έγιναν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό…

Ωστόσο η επιστροφή του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και υπεύθυνου αθλητισμού των Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη από την Ιταλία έφερε εξελίξεις, καθώς σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας επιβεβαίωσε πως οριστικά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναλάβει τα έξοδα της διοργάνωσης και πως αυτή θα γίνει στο νησί της Σύρου:

«Ως Αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνος αθλητισμού των Κυκλάδων, νοιώθω χαρούμενος που για μια ακόμη χρονιά θα αναλάβουμε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στο νησί της Σύρου. Όλες οι διοργανώσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ήταν πετυχημένες και δεσμεύομαι πως η φετινή θα είναι η καλύτερη.

Δηλώνω πως σύσσωμο το νησί από τον Δήμο, την διοίκηση και τους φιλάθλους… όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και θα τα πάμε περίφημα. Η Σύρος έχει αγκαλιάσει το Ελληνικό βόλεϊ και τις αξίζει άλλη μια τέτοια μεγάλη στιγμή». 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στο διάστημα 13-15 Μαρτίου. Ο καθορισμός της σειράς των αγώνων και οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση της Ε.Ο.ΠΕ. με τον τηλεοπτικό πάροχο.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Π.Α.Ο.Κ.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Π. Κηφισιάς

syros-sports.gr

loading...