Στα σύννεφα πετά ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου και η τρίτη κατά σειρά σύζυγός του, Τζάκι Σαμούν, στις αρχές Ιανουαρίου υποδέχτηκαν τη δεύτερη κόρη τους, την οποία -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life- θα ονομάσουν Αλεξία. Το ζευγάρι έχει άλλη μία κόρη, τη 2 ετών Γαία.

Μορφή του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, ο Γάλλος Κριστιάν Καρεμπέ, που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωναν κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, έχει επιστρέψει στην ομάδα των «ερυθρόλευκων» αναλαμβάνοντας τη θέση του συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης.

Ο Γάλλος παλαίμαχος μοιράζει πλέον τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας, Γαλλίας και Λιβάνου, όπου είναι η βάση της οικογένειάς του, αλλά και η χώρα καταγωγής της συζύγου του, Τζάκι, η οποία είναι πρωταθλήτρια του σκι και κατά 21 χρόνια μικρότερή του.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Κριστιάν Καρεμπέ, εκτός από τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με την όμορφη Τζάκι, πριν από τον πολυσυζητημένο γάμο του με με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, είχε παντρευτεί την Εστέλ Ντελακρουά και είχε αποκτήσει την πρώτη του κόρη.

tlife.gr

loading...