Ναύπλιο – Μύκονος 2020… και χορευτικός τουρισμός με Δώρα Σατολιά!

Η γνωστή μας ευρηματική διοργανώτρια Δώρα Σατολιά με τις χορευτικές διοργανώσεις της – satolia dance productions – και αυτή τη χρονιά μας “ταξίδεψε” στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδος κρατώντας τη θερμοκρασία ψηλά με την αστείρευτη ενέργεια, κέφι, ευρηματικότητα και άψογη οργάνωση της !

Ανάμεσα στα ταξίδια της συμπεριλήφθηκε φυσικά και η δική μας Σύρος τον Σεπτέμβριο του 2018 όπου όλοι απολαύσαμε ένα καταπληκτικό τριήμερο χορευτικών εκδηλώσεων, πάρτι και μαθημάτων χορού!

Η πολύπλευρη και ταλαντούχα Δώρα Σατόλια συνεχίζει να κρατά τη θερμοκρασία στα ύψη με τις συνεχόμενες διοργανώσεις της αθλητικού χορού και με πληθώρα δραστηριοτήτων που προσελκύουν το διεθνές συνεχόμενο ενδιαφέρον και όχι μόνο!

Ταξίδια χορευτικού τουρισμού, διεθνή φεστιβάλ, εκπαιδευτικά σεμινάρια παγκόσμιων πρωταθλητών, μοναδικά πρωτοποριακά showδιεθνούς βεληνεκούς είναι μόνο κάποια από τα δημοφιλή events της που έχουν αφήσει ιστορία στο χώρο της κρίνοντάς την δικαίως την Ν.1 Διοργανώτρια Χορευτικών Διοργανώσεων στη χώρα μας. Ο επαγγελματισμός της και η άψογη ισορροπία καλλιτεχνικής – επιχειρηματικής προσωπικότητας συνδυασμένα με την υψηλή αισθητική που διαθέτει ως γυναίκα είναι η μαγική συνταγή της επιτυχίας της κερδίζοντας συνεχόμενα τις εντυπώσεις και κρατώντας τον πήχη πολύ ψηλά!

Στα άμεσα σχέδια της είναι το Sleepover trip στο Ναύπλιο 14 -15 Μαρτίου 2020 και το Dance Weekend στη Μύκονο 22-24 Μαΐου 2020. Η μεγάλη αυτή κινούμενη κοινότητα του Dance [email protected] Greece απολαμβάνει bonus εκπτωτικά σε διάφορες εκδηλώσεις όλη τη χρονιά και τα μέλη της έχουν ειδικές εκπτώσεις και προνόμια σε αυτά τα ταξίδια!

Η Ελλάδα στα καλύτερα της λοιπόν με χορευτικό τουρισμό, όμορφες παρουσίες και θετικότατη ενέργεια σε ρυθμούς bachata, rumba, cha cha και ελληνικά άσματα πάντα!

Eπισκεπτείτε τα λοιπόν με πληροφορίες στο διαδίκτυο: satolia.com DANCE PRODUCTIONS, Dance [email protected] Greece, Theodora Satolia

loading...