Η Νέα Δημοκρατία έκοψε την πίτας στην Σύρο παρουσία δύο υπουργικών στελεχών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή για την κοπή της πρωτοχρονίατικης πίτας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και της Δημ. Το. Οργάνωσης ΝΔ Σύρου, η οποία συνδυάστηκε με χοροεσπερίδα στο κέντρο “Ζοζεφίνα” του Γαλησσά. Στην κατάμεστη  από μέλη και φίλους της ΝΔ αίθουσα η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη , ο Υπουργός Ιωάννης Βρούτσης , αλλά και οι Βουλευτές του νομού Κατερίνα Μονογιού και Φίλιππος Φόρτωμας στο λόγο τους ανέπτυξαν την πολιτική επικαιρότητα, εστιάζοντας στο έργο της ΝΔ στους πρώτους 7 μήνες διακυβέρνησης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης η κα Ζαχαράκη και ο κ. Βρούτσης με τους βουλευτές και τα  στελέχη της ΝΔ είχαν την ευκαιρία, να συναντηθούν και να συζητήσουν με φορείς της Σύρου , τον Δήμαρχο , τον Χωρικό Αντ/ρχη , τον Μητροπολίτη Δωρόθεο Β΄, τον Καθολικό Επίσκοπο κ. Πέτρο Στεφάνου , με εκπαιδευτικούς και στελεχη της εκπαίδευσης. Επίσης στην τρίωρη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ υπήρξε μια αμφίδρομη ενημέρωση , επί τοπικών θεμάτων ,  μεταξύ Υπουργών και μελών της παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κανένα ίχνος του επιβάτη του «Blue Star 2» που πήδηξε στη θάλασσα

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Κυκλάδων ευχαριστεί την κα Ζαχαράκη που αποδέχτηκε την πρόσκληση, όπως και όλους τους φίλους και τις φίλες της ΝΔ για τη συνεχή ανιδιοτελή στήριξη και αγάπη τους.