Τον ξεχωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»! Αμέσως καταλάβαμε ότι ο Γιώργης Κοντοπόδης ήρθε για να μείνει και να μας χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου! Ανυπομονούμε να τον δούμε και σε δράμα.

Ο ηθοποιός με τη χαρακτηριστική κρητική προφορά πρωταγωνιστεί σε δύο παραστάσεις στο θέατρο αυτήν την περίοδο και μας αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια.

Γιώργης Κοντοπόδης
Γιώργης Κοντοπόδης

 Η θεατρική παράσταση «Ελεύθερο ζευγάρι» μετράει έξι χρόνια! Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της; Θα κάνετε περιοδείες στην Ελλάδα και θα την ξαναδούμε την επόμενη σεζόν για άλλη μια χρονιά στην Αθήνα;

Το να περιγράψω το πόσο υπέροχο είναι να παίζεις σε μία παράσταση για έξι χρόνια και να συνεχίζει να έχει κόσμο, νομίζω δεν είναι τόσο εύκολο!!! Το ελεύθερο ζευγάρι είναι ένα έργο το οποίο μου έχει προσφέρει πάρα πάρα πάρα πολλά πράγματα και παρότι ολοκληρώσε τις παραστάσεις του το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, είναι ένα έργο με το οποίο θεωρώ δεν πρόκειται να κλείσω ποτέ! Κάποια στιγμή θα επαναληφθεί. Ήδη όντως έχουν γίνει κάποιες κρούσεις από δήμους εκτός Αττικής για να πραγματοποιήσουμε παραστάσεις το καλοκαίρι, οπότε απλά θα πω ότι κάνουμε ακόμα μία παύση αυτή τη φορά ίσως μεγαλύτερη μέχρι να ξανασυναντηθούμε.

Γιώργης Κοντοπόδης

Διαβάστε τη συνεχεία του άρθρου

loading...