Σαν… φαντάσματα κινούνται τα Blue Star Naxos” και “Πήγασος” μεταφέροντας ΜΑΤ στη Χίο

Δυνάμεις ΜΑΤ από την Αττική ταξιδεύουν αυτή την ώρα για Λέσβο και Χίο, καθώς η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της για νέες γιγαντιαίες κλειστές δομές προσφύγων και μεταναστών, κόντρα στις σφοδρές αντιδράσεις των νησιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, 10 διμοιρίες, με περίπου 200 αστυνομικούς των δυνάμεων ΜΑΤ, κλούβες και μηχανήματα εκτόξευσης νερού (Αίαντας) βρίσκονται στο πλοίο «BLUE STAR NAXOS», με προορισμό τα Μεστά της Χίου.

Επίσης όπως έγινε γνωστό από το λιμάνι του Λαυρίου απέπλευσε στις 2:30 περίπου το μεσημέρι το πλοίο «Πήγασος» φορτωμένο αστυνομικές δυνάμεις για τη Λέσβο.


Αυτή την ώρα το Blue Star Naxos βρίσκεται εν πλω, ενώ το στίγμα του στο marinetraffic είναι παγωμένο και αχνό…πιθανότατα για να μην μπορούν οι πολίτες να δουν που ακριβώς βρίσκονται τα πλοία.

Ήδη αυτή την ώρα υπάρχει πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο τόσο στο λιμάνι των Μεστών όσο και της Χίου, αναμένοντας τον κατάπλου του πλοίου που μεταφέρει 10 διμοιρίες. Το πλήθος είναι αποφασισμένο να εμποδίσει τα σχέδια δημιουργίας κλειστής δομής προσφύγων-μεταναστών  αλλά και να συγκρουστεί με τις αστυνομικές δυνάμεις αν χρειαστεί τονίζουν κάτοικοι της Χίου.


loading...