Καταγγελία οδηγού ταξί δέχθηκε το cyclades24 για περίπτωση ανεξέλεγκτης στάθμευσης στο κέντρο της Ερμούπολης, φαινόμενο καθημερινό και συνηθισμένο εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός του ταξί μετέφερε ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα (δεν περπατά χωρίς μπαστούνι) με προορισμό την Πλατεία Σταύρου Βαφία κάτω από τον Ιερό Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Όταν το ταξί έφτασε στον προορισμό του, δεν κατάφερε να εισέλθει εντός της μικρής πλατείας, καθώς ένα Ι.Χ. είχε σταθμεύσει σε σημείο τέτοιο που δημιουργούσε εμπόδιο στην είσοδο-έξοδο άλλων οχημάτων.

Ο οδηγός του Ι.Χ. τιμωρήθηκε με κλήση από την αστυνομία, αλλά το περιστατικό είναι ένα μικρό δείγμα της νοοτροπίας που επικρατεί στο νησί, όπως και της επί σειρά ετών ανεξέλεγκτης κατάστασης στο θέμα της στάθμευσης στην Ερμούπολη.

Επίσης δεν ήταν το μόνο παράνομο παρκαρισμένο όχημα και το οποίο είχε αποκλείσει την διέλευση.

Βέβαια για την αντικειμενικότητα της κατάστασης, χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες σε όσους παρανομούν το πρόβλημα με το παρκάρισμα είναι γενικό φαινόμενο στην Ερμούπολη και θα πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα ώστε να περιοριστεί.

 

loading...