Δήμος Άνδρου: Έργα και προγράμματα σε εξέλιξη

0

Τις  σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με τη χρηματοδότηση του Δήμου Άνδρου και την υλοποίηση σημαντικών έργων στο νησί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης:

Αναλυτικότερα:

  1. Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 200.000 ευρώ από το Υπουργείο υποδομών και μεταφορών για έργα στην Άνδρο συμφωνήθηκε στην συνάντηση, που είχε με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης. Η Υπουργική Απόφαση υπογράφηκε άμεσα και πήρε ΑΔΑ: 9ΩΖΥ465ΧΘΞ-ΚΣΤ.
  1. Ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών που είχαν προκληθεί σε διάσπαρτα σημεία στο νησί, από την κακοκαιρία της 7ης Οκτωβρίου 2019. Μεταξύ άλλων σημείων, οι εργολαβίες εξελίσσονται στις Στενιές (αποκατάσταση τοίχων αντιστήριξης και στηθαίων στη θέση Πεντάβρυση και στον Άνω Σταθμό), στα Γυάλια (Αποκατάσταση οδού), και στο Μπατσί (Αποκατάσταση τμήματος τοιχίου αντιστήριξης της παραλιακής οδού Μπατσίου).
  1. Εξελίσσονται οι εργασίες συντήρησης του δημοτικού σταδίου Άνδρου. Οι εργολαβίες αφορούν την ανακατασκευή τμημάτων του τάπητα, ενώ θ’ ακολουθήσει η αντικατάσταση 400 καθισμάτων, καθώς και η τοποθέτηση δυο νέων pillars.

 

loading...