Χάος στη Λέσβο! Πολίτες με όπλα στα χέρια και αστυνομικοί “ταμπουρωμένοι” στο στρατόπεδο Κυριαζή

0

Δύσκολο βράδυ θα έχει και σήμερα η Λέσβος καθώς παρά το γεγονός πως τα ΜΑΤ έφυγαν για την ώρα από τις περιοχές Καράβα και Διαβολόρεμα.

Και αυτό γιατί το εξαγριωμένο πλήθος έφτασε στην Παγανή εκεί που στεγάζεται το στρατόπεδο Κυριαζή και που σύμφωνα με πληροφορίες εκεί βρίσκονται εγκλωβισμένες έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες δέχονται επίθεση από το πλήθος και ακούγονται πυροβολισμοί από καραμπίνες και η Λέσβος… φλέγεται και πάλι.

Όπως αναφέρει το grtimes οι άνδρες των ΜΑΤ βγήκαν κάποια στιγμή από το στρατόπεδο και πέταξαν δακρυγόνα, κάτι που έτρεψε τους περισσότερους πολίτες σε φυγή.

Αυτοί που έμειναν οργισμένοι άναψαν φωτιές στη μέση του δρόμου. Κάποιοι είναι με ρόπαλα και φωνάζουν συνθήματα και άλλοι απλά δίνουν το παρών στην διαμαρτυρία καθώς δεν θέλουν να αποκτήσει η Λέσβος κλειστές δομές φιλοξενίας.

Στο στρατόπεδο Κυριαζή λέγεται ότι υπάρχουν οι κλούβες των ΜΑΤ γι’ αυτό και οι διαδηλωτές προτίμησαν να διαμαρτυρηθούν σ’ αυτό το σημείο και η Λέσβος ετοιμάζεται να ακόμη ένα δύσκολο βράδυ. Στο σημείο υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για παν ενδεχόμενo.

newsit.gr

loading...