Ανοιχτό προς το κοινό το Γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων

0

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ανακοινώνει προς τους Δημότες Σύρου – Ερμούπολης καθώς και προς τους φιλοξενούμενους ή επισκέπτες του νησιού μας, ότι το Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων είναι καθημερινά ανοικτό Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00, υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

α)  Οι αθλούμενοι πριν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να ενημερώνουν τον υπεύθυνο της Ε.Π.Σ. για το γήπεδο – μέλος της Επ. Γηπέδου – κ. Φωτεινιά Φραγκίσκο τηλ. 6930269045

β)     Πρέπει να φέρουν τα κατάλληλα αθλητικά υποδήματα για συνθετικό χλοοτάπητα.

γ)  Πρέπει να είναι εφοδιασμένοι και να επιδεικνύουν στον υπεύθυνο την Κάρτα Υγείας Αθλητή (ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΑΕΥΕ/386611/15976/14717/152/3-8-2018 Υπουργείο Υγείας και Υπ’ Πολιτισμού και Αθλητισμού)

δ)  Μπορούν να χρησιμοποιούν με πλήρη σεβασμό και προσοχή τα αποδυτήρια του γηπέδου.

ε)  Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση τους.

Με την ευκαιρία αυτή επαναλαμβάνεται η σύσταση ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ από την Κεντρική είσοδο του γηπέδου (εκδοτήρια) έως την διασταύρωση Ερμούπολης, Άνω Μάννα, Κάτω Μάννα. Τα αυτοκίνητα πρέπει να σταθμεύουν στο parking του Αθλητικού Κέντρου «Δημ. Βικέλας» (Αφετηρία mini bus). Σε περίπτωση μεγάλων αγώνων, εντός του Στρατοπέδου Λοχαγού Ζαφ. Αποστόλου, κατόπιν σχετικής άδειας από την Διοίκηση του και έγκαιρης ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού.

loading...