Αυξανόμενο το ενδιαφέρον των διεθνών τουριστικών αγορών για τη Σέριφο

Το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των αγορών για τη Σέριφο διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Στέλιος Λιβάνιος στο πλαίσιο της έκθεσης ΒΙΤ στο Μιλάνο.

Η αναζήτηση εναλλακτικών προορισμών, κυρίως από την ιταλική αγορά, αλλά και η συστηματική προβολή του νησιού συνέβαλαν ώστε το περίπτερο του Δήμου να συγκεντρώσει πολλούς επισκέπτες ενώ έκδηλη ήταν και η προθυμία επαγγελματιών του Τουρισμού καθώς και δημοσιογράφων και Bloggers να ανταποκριθούν στις προγραμματισμένες συναντήσεις, πράγμα που, όπως δήλωσε ο κ. Λιβάνιος «αποδεικνύει την ιδιαίτερη δυναμική που αποκτά ο προορισμός στις διεθνείς αγορές».

Σημαντικές ήταν και οι επαφές του Αντιδημάρχου με ομόλογούς του από άλλα νησιά των Κυκλάδων, μεταξύ των οποίων της Άνδρου και της Κύθνου, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα συνεργειών στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων ενώ από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας στα γενικότερα θέματα τουριστικής ανάπτυξης και των αναγκαίων υποδομών της Σερίφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα συμμετοχής της αποστολής στην έκθεση καλύφθηκαν από τα μέλη της χωρίς επιβάρυνση του Δήμου, η οποία περιορίστηκε μόνο στην αναγκαία κάλυψη εξόδων της μετάβασης και της διαμονής.

loading...