Βιοκλιματικά κτήρια, ανακαινίσεις καταστημάτων & αρχιτεκτονικές μελέτες

Η αρχιτεκτονική είναι από τις παλαιότερες επιστήμες παγκοσμίως. Ο συνδυασμός τεχνολογίας και τέχνης μαζί, κάνει θαύματα στην δόμηση κτηρίων. Έτσι και οι αρχιτεκτονικές μελέτες ευσταθούν, στις μέρες μας μαζί με την μελέτη κτηρίων και προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα.

Η εταιρεία ΔΟΚΙΜΟΣ ΙΣΤΟΣ σας προσφέρει τις υπηρεσίες του, μέσα από την εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του ιδιώτη ή επαγγελματία. Όπως για παράδειγμα, οι ανακαινίσεις καταστημάτων. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους, το τελικό αποτέλεσμα εγγυημένα θα είναι λειτουργικό, εργονομικό και αισθητικά άρτιο.

Αρχιτεκτονικές μελέτες

Οι αρχιτεκτονικές μελέτες χρειάζονται διαγράμματα, όψεις, κατόψεις και τεχνικές περιγραφές. Μαζί με τον πελάτη αναγράφονται και όλες οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα και οι μελέτες ενεργειακής απόδοσης που συντελούν στην «οικολογικότητα» του κτηρίου.

Βιοκλιματικά κτήρια

Η τεχνική εταιρείας μας καλύπτει την μελέτη βιοκλιματικών κτηρίων όταν βρίσκεται στις απαιτήσεις του πελάτη. Τα οφέλη από αυτή την μελέτη είναι ότι το κτήριό σας δεν θα αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντας για το περιβάλλον και το ενεργειακό κόστος θα είναι μικρό. Αυτό γίνεται φυσικά με την επιλογή των κατάλληλων υλικών για την ανέγερση ή την ανακαίνιση του κτηρίου.

Στοχεύουμε να αναδείξουμε την μοναδικότητα της κάθε κατασκευής, ακούγοντας πολύ προσεκτικά τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας. Οι προτάσεις μας είναι πάντα ταιριαστές με το προφίλ της εταιρείας σας και του σπιτιού σας, αναλόγως με τον χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε ή να κατασκευάσετε εκ νέου.

Το τεχνικό γραφείο ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει κάθε σας μικρή και μεγάλη ανάγκη. Για ανασχεδιασμούς χώρου, ανακαινίσεις, ανεγέρσεις κτηρίων από την αρχή και επαγγελματικές λύσεις υψηλής ποιότητας, κάντε κλικ στο domikosistos.gr.

 

loading...