Τιμητικός τόμος για τον Στέφανο Δ. Ήμελλο από τα «ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»

Αφιερωμένο στον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κατά το τρέχον έτος, Στέφανο Δ. Ήμελλο, το τεύχος που κυκλοφόρησε

Τιμητικός τόμος για τον Στέφανο Δ. Ήμελλο από τα «ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»

Τα ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία έχει ως σκοπό την καλλιέργεια και ανάδειξη του ναξιακού πολιτισμού σε όλες του τις εκφάνσεις (Ιστορία, Αρχαιολογία, Οικονομία, Λαογραφία, Περιβάλλον, Λογοτεχνία κλπ).

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων και του σκοπού της, η εταιρεία μας εκδίδει και κυκλοφορεί από το 2011 στην Αθήνα, την Νάξο, την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό το μοναδικό για το νησί μας τριμηνιαίο επιστημονικό και λογοτεχνικό περιοδικό με τον ομώνυμο τίτλο ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Το τεύχος 32 που μόλις κυκλοφόρησε αποτελεί επιστημονικό τόμο 250 σελίδων, αφιερωμένων εξ ολοκλήρου στον εξέχοντα συμπατριώτη μας, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κατά το τρέχον έτος, Στέφανο Δ. Ήμελλο.

Στον τόμο συνεργάζονται διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες από τα γνωστικά πεδία της Λαογραφίας, της Ιστορίας και της Γλωσσολογίας, με πρωτότυπες και λίαν ενδιαφέρουσες εργασίες τους. Όποιος επιθυμεί να τον προμηθευτεί, μπορεί να απευθυνθεί στα κατωτέρω σημεία επικοινωνίας.

ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. ΒΕΡΩΝΗΣ , δικηγόρος-συγγραφέας Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής

ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία

Μαυροκορδάτου 4, Αθήνα, 10678

Τηλ: 210 8834359, 6944290450

[email protected]