Στο Παρίσι με τη Γραβιέρα Νάξου!

Στο Παρίσι θα πάει... ταξίδι η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

0

Στο Παρίσι με τη Γραβιέρα Νάξου!

Στο Παρίσι θα πάει… ταξίδι η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Το εκλεκτότερο τυρί της Νάξου θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πόλεις της παγκόσμιας γαστρονομίας, στο πλαίσιο event του (συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση) προγράμματος Mediterranean Cheese and Wines, στο οποίο συμμετέχει η Ε.Α.Σ. Νάξου με την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. θα παρουσιαστεί σε ένα από τα γνωστότερα και πιο φινετσάτα εστιατόρια του Παρισιού, το Mavrommatis Passy Restaurant των αδελφών Μαυρομμάτη.

Από το 1981, οι αδελφοί Μαυρομμάτη αποτελούν τους πρεσβευτές της ελληνικής και κυπριακής γαστρονομίας στη Γαλλία εντυπωσιάζοντας τους, πάντοτε απαιτητικούς, Γάλλους με τα πιάτα υψηλής ποιότητας που τους προτείνουν, τα οποία συνδυάζουν αρμονικά τη γαλλική γαστρονομική κουλτούρα με τις παραδοσιακές ελληνικές και κυπριακές γεύσεις.

Μάλιστα, στο event αυτό θα μιλήσει για το καμάρι της Ε.Α.Σ. Νάξου και της ναξιώτικης τυροκομίας μία κορυφαία προσωπικότητα της ελληνικής και παγκόσμιας γαστρονομίας, ο σεφ του εστιατορίου, Ανδρέας Μαυρομμάτης, ο οποίος έχει βραβευθεί με την ύψιστη γαστρονομική διάκριση, δηλαδή ένα Αστέρι Michelin!

Ακόμα περισσότερα για τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. θα πει στους παρευρισκόμενους στο event ο υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας της «Ένωσης», Γιώργος Σέργης.

Τέλος, να αναφερθεί, ότι δημοσιογράφοι, food bloggers, επαγγελματίες, κ.ά. αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο event και να ακούσουν για, αλλά και να δοκιμάσουν, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου.

loading...