Στη Σύρο η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη θα δώσει το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ΝΟΔΕ Κυκλάδων και ΔΗΜΤΟ Σύρου

Στη Σύρο η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Την Σύρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 1 Φεβρουαρίου η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Η κα. Ζαχαράκη θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα των Κυκλάδων προκειμένου να παραστεί στην χοροεσπερίδα που διοργανώνουν η ΝΟΔΕ Κυκλάδων και η ΔΗΜΤΟ Σύρου για την κοπή της βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Υφυπουργός Παιδείας θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων.

Στη Σύρο για την χοροεσπερίδα των ΝΟΔΕ Κυκλάδων και ΔΗΜΤΟ Σύρου θα βρεθούν επίσης ο Υπουργός Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, καθώς και οι δύο άλλοι βουλευτές Κυκλάδων του κυβερνώντος κόμματος Φίλιππος Φόρτωμας και Κατερίνα Μονογυιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Γάμος της Χρονιάς στην Μύκονο! Το Παραμυθένιο νυφικό, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και το «Ξύλο» στο γαμπρό!

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΝΟΔΕ Κυκλάδων:

– Η ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων και η ΔΗ.Μ.ΤΟ Σύρου σας καλούν στη χοροεσπερίδα για την κοπή της Βασιλόπιτας, το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου στις 21.00, στην ταβέρνα “Ζοζεφίνα” στον Γαλησσά.

Η είσοδος είναι 15 ευρώ το άτομο με πλήρες μενού και ζωντανή μουσική.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη, ως εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Υπουργός Εργασίας και Βουλευτής μας κ. Ιωάννης Βρούτσης και οι Βουλευτές του νομού μας κα. Κατερίνα Μονογιού και κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Φυσικά παρούσα θα είναι και η Γραμματεία Οργανωτικού.

– Η ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων σας καλεί, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, στα γραφεία της και ώρα 14.00 μ.μ., όπου στα πλαίσια της επίσκεψής της στη Σύρο, η Υφυπουργός Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν επίσης ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννης Βρούτσης και οι Βουλευτές του Νομού μας κα. Κατερίνα Μονογιού και κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας να παρευρεθείτε.