Προσοχή! Διαρροή βλακείας στην οδό Καποδιστρίου…

0

Χωρίς να δείξουν οίκτο και χωρίς κανένα σεβασμό συνεχίζουν τις βλακώδεις δράσεις τους επιτήδειοι οι οποίοι παίζουν με την περιουσία των συνανθρώπων μας.

Για μία ακόμη φορά οι ανεγκέφαλοι χτυπούν στην περιοχή της οδού Καποδιστρίου στην Ερμούπολη της Σύρου.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους κατοίκους της περιοχής, πιθανότατα  να υπάρχει διαρροή βλακείας… και να γεμίζει τα ανθρώπινα ‘’κοπρόσκυλα’’ με βλακεία.

Μετά τα φαινόμενα με τις φόλες σε τετράποδα στην περιοχή, έρχονται να προστεθούν και οι φθορές σε παρκαρισμένα οχήματα.

Πόσο βλακεία σε ένα στρέμμα βρε παιδιά. 

Δείτε τι έγραψε δικαιολογημένα ένας συντοπίτης μας, οποίος βγήκε έξω από τα ρούχα του…

Εν έτη 2020 σε άσχημους οικονομικά καιρούς θα περίμενα ότι θα υπήρχε ανθρωπιά, ότι θα υπήρχε ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ότι θα υπήρχε ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς τον συνάνθρωπο σου, ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς την περιουσία του, αυτήν την περιουσία που έχει αποκτήσει με τόσο κόπο(ήθελες να ήξερες πόσα χιλιόμετρα έχω διανύσει σαν γκαρσόνι για να μαζέψω τα χρήματα για να το αποκτήσω?! ), σεβασμός προς την περιουσία που με πολύ μόχθο επισκευάζει και συντηρεί.

ΣΕΒΑΣΜΟ προς ένα όχημα που μετακινεί ένα μωρό και βοηθού μια οικογένεια στην καθημερινότητα της. Όταν εδω και 10 χρόνια που ζω στο αδιέξοδο της Καποδιστρίου έχω παρκάρει σωστά και δεν έχω κλείσει 2 θέσεις, δεν παρεμποδίζω την διέλευση και δεν έχω κλείσει την πόρτα σε κανένα σπίτι γιατί να έρθεις εσύ με τόσο μίσος να μου γρατζουνίσεις τόσο βαθιά το αμάξι μου, γιατί έχεις φτάσει μέχρι το μέταλλο όποτε δεν ήταν μια επιφανειακή χαζομάρα κάποιου ήταν μια εσκεμμένη πράξη που το μόνο που καταφέρνει πέρα από την προσωπική του ικανοποίηση είναι να ανοίξει μια οικονομική “τρύπα” στην οικογένεια μου.

Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ούτε έχω έχθρες με κάποιον, εκτός εάν εν άγνοια μου έχει δημιουργηθεί κάποια τότε θα ήθελα όποιος είναι να έρθει να το λύσει με έμενα προσωπικά και οχι μέσω τέτοιον επιθέσεων βλέπετε έχει ξαναγίνει πριν περίπου ένα χρόνο(ο λόγος που το καλοκαίρι έβαψα το αμαξι) κ πίστευα ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά μάλλον έκανα λάθος.

Δεν ζητώ ούτε αποζημίωση ούτε τίποτα σε αντάλλαγμα για την ζημιά, ζητώ ΣΕΒΑΣΜΟ! Κάτι που πίστευα είναι αυτονόητο σε εμάς τους Έλληνες, τουλάχιστον εγώ έτσι ζω με ΣΕΒΑΣΜΟ προς τον συνάνθρωπο μου.

loading...