Σύρος: Πέταξαν σκυλί στα σκουπίδια – Το περιέθαλψαν και ζει “βασιλικά” στην Ολλανδία -Μια συγκινητική ιστορία

0

Συγκινεί το σκυλί της φωτογραφίας το οποίο είχε βρεθεί σε άθλια κατάσταση, εγκαταλειμμένο και πεταμένο δίπλα στα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Σύρου. Περισυνελέγη για περίθαλψη από τους υπεύθυνους του Καταφύγιου Αδέσποτων Ζώων Σύρου, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά, αναλαμβάνοντας φιλοζωικές πρωτοβουλίες και φροντίζοντας αδέσποτα ζωάκια σε ειδικά διαμορφωμένο, κατάλληλο και σύγχρονο χώρο στη θέση Λαζαρέττα.

Μία από τις βασικές δράσεις των υπεύθυνων του Καταφυγίου είναι οι υιοθεσίες των ζώων από κατάλληλα άτομα τα οποία έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να τους προσφέρουν  φροντίδα και αγάπη. Το συγκεκριμένο σκυλί, γένους θηλυκού, υιοθετήθηκε από ζευγάρι Ολλανδών και ζει πλέον ευτυχισμένο μια κανονική ζωή, χάρη στην ασφάλεια και τη «ζεστασιά» που του παρέχουν οι νέοι του ιδιοκτήτες.

«Αυτό το πλασματάκι που βρέθηκε πεταμένο στην χωματερή στους Κοράκους μέσα σε τόνους σκουπιδιών. Η απάντηση μας στην απανθρωπιά του συμπολίτη μας….αγάπη και μόνο αγάπη!! Σας ευχαριστούμε Rianne που μας θυμάστε, σας εκτιμούμε και ναι έχουμε ανάγκη να γνωρίζουμε τόσο καλούς ανθρώπους!», έγραψαν σε ανάρτησή τους οι υπεύθυνοι του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων, σαφώς ικανοποιημένοι από την θετική εξέλιξη ενός ζώου, που κάποτε γνώρισε σκληρότητα και βασανισμό και σήμερα ζει «βασιλικά» στο εξωτερικό.